Počet zobrazení stránky

neděle 11. února 2018

Azurové nevěry


                                       Azurové nevěry


Petra Nachtmanová se narodila 9. listopadu 1972 a pochází z Huntířova u Děčína. Od roku 2002 bydlí v zahraničí, na ostrově Curaçao (Nizozemské Antilly) a pravidelně navštěvuje Českou republiku.

Psát začala až po třicátém roku svého života. Svou tvorbu prezentovala na různých literárních serverech pod několika přezdívkami. Nejprve vydala na vlastní náklady sbírku básní několika autorů s názvem Snění v kalichu divizny a od roku 2006 vycházejí její knihy různých žánrů v několika vydavatelstvích a nakladatelstvích. Začínala romány pro dívky. V současné době se věnuje především žánru krimi a románům pro ženy na humorné i vážné téma, z historického i současného života.

Petra Nachtmanová je členkou české sekce autorů detektivní literatury AIEP. S články a povídkami se setkáte na mnoha webových stránkách i v tisku (například – Krimi Jedním dechem, Krásy Česka, Psychologie dnes, Kámoška.cz, Abeceda zahrady…)

Anotace

Ema a Diana jsou dlouholeté kamarádky. Obě už překročily třicítku, pracují u stejného zaměstnavatele a jejich manželé jsou jim nevěrní. Zatímco Ema se o nevěře svého muže brzy dozví, Diana stále nic netuší. Společenský román talentované autorky budete číst doslova jedním dechem.

                                                                  Recenze

Je to už můj druhý román od této autorky a opět musím říct, že mě moc překvapil. Ty zápletky a rozuzlení bylo fakt super. Věřím, že určitě některé zápletky se mohly stát i v reálném životě, ale úplně nejvíc mě šokovalo to o tom nevlastním otci a dceři.
Tento román od autorky určitě nebude její poslední, který si přečtu. Za mě paní autorka, umí skutečně  moc dobře psát, svým románům rozumí a věřím, že nápady čerpá z běžného života od obyčejných lidí. Moc tuto autorku všem doporučuji. její romány jsou hezké a oddechové.

Žánr:
RományLiteratura česká
Vydáno:MOBA (Moravská bastei)
1. vydání originálu:2014
Počet stran:296
Vazba knihy:vázaná
ISBN:978-80-243-6145-1

Knihu hodnotím 4/5 a moc doporučuji.



Žádné komentáře:

Okomentovat