Počet zobrazení stránky

pátek 5. srpna 2016

Dokonalý cizinec

                                 Dokonalý cizinec



Renée Knight
Spisovatelka Renée Knight původně pracovat jako dokumentaristka pro BBC. Své zkušenosti, které získala v práci, pak využila při psaní svého debutového románu Dokonalý cizinec, který se okamžitě stal bestsellerem. Jedná se o napínavý psychologický thriller, který slavil úspěch po celém světě.

Renée Knight žije se svým manželem a dvěma dětmi v Londýně.
Anotace:
 Román, který by neměl uniknout žádnému fanouškovi Zmizelé nebo Dívky ve vlaku! Známé dokumentaristce Catherine Ravenscroftové se zničehonic objeví na nočním stolku záhadný román. Do té doby úspěšná a navenek vyrovnaná žena jako by se rázem propadla do zlého snu! Kniha se sice tváří jako fikce, do nejmenších podrobností však popisuje dávný den, kdy se Catherine stala nositelkou tíživého tajemství – tajemství, o němž věděl už jen jediný člověk na světě. A ten je dnes přeci mrtvý. Minulost rázem ožívá, Catherine se hroutí svět jak domeček z karet a jedinou možností, jak z téhle pasti vyklouznout, je dokázat, co se ten den opravdu stalo...

DATUM VYDÁNÍ
1.4.2016
POČET STRAN
256 stran
VAZBA
Vázaný
NAKLADATEL
EAN
9788024931265
VELIKOST
152x234mm
HMOTNOST
0,430

Recenze :
Tento příběh je perfektní. Četl se hezky, ale přiznám se, že mi chvíli trvalo než jsem si uvědomila kdo je kdo. Ale nakonec jsem na to přišla a pak už se příběh četl jedním dechem. Je to román, který poukazuje jak snadné je podlehnout lžím a klamu. Jedná se o psychothriller a doporučuji ho čtenářům, kteří mají rádi tajemství a nečekané zvraty v ději.

Knihu hodnotím ****.

1 komentář: