Počet zobrazení stránky

čtvrtek 24. května 2018

Čistá láska


                                            Čistá láska



Jana Benková je mediálna poradkyňa a publicistka, je autorkou vyše 20 kníh. Autorka je jedinečná moderným a sviežim štýlom písania.
Spolupracuje s knižným vydavateľstvom Motýľ, v Českej republike jej knihy prekladá a vydáva Nakladatelství Brána. V roku 2012 sa v najväčšej ankete slovenských čitateľov stala Autorkou roka a bola aj najpredávanejšou autorkou vydavateľstva, ktoré ju zastrešuje. Päť rokov pôsobila ako hovorkyňa politickej strany, v súčasnosti sa opäť venuje povolaniu novinárky a píše knihy. Jana Benková žije v Bratislave, rada číta životopisy a politické knihy.

Anotace:

Líza, majitelka malé cukrárny v Dedinke u Bratislavy, chce svůj podnik udržet nad vodou, a tak si musí najít další zaměstnání v hlavním městě. Vykašle se na svého nápadníka Patrika a až po uši se zamiluje do svého sexy šéfa – biznismena Romana, například tomu, že právě ona je tou, cez ktorú prechádzajú telefonáty jeho početných mileniek. Líza si s ním vychutnáva najlepší sex v živote a verí, že Roman jej otvorí svoje srdce a urobí z nej tú najšťastnejšiu ženu pod slnkom. Zaľúbená, s hlavou vysoko v oblakoch však netuší, koľko šokujúcich udalostí jej osud, ale aj zbožňovaný Roman pripravia...

Recenze:

Nenáročná oddechová kniha, kterou jsem přečetla za jedno deštivé odpoledne. 
Je to druhá kniha od této autorky, co jsem četla a určitě si přečtu i její další příběhy.
Příběh nás vezme na jednu slovenskou vesnici, kde žijí dvě sestry, co zdědily po svých rodičích cukrárnu. Jenže cukrárna nevydělává jak by měla a tak se jedna ze sester že si najde práci.
Práci získá a pracuje jako sekretářka ředitele. A jak už to bývá naše hlavní hrdinka se zamiluje do svého ředitele, pohledného Romana, ten využije příležitosti a začne hrát jednu špinavou a nebezpečnou hru. Jak tohle dopadne?

Po dočtení příběhu, na konci najdeme pár receptů na ty sladké, dobré dortíky. Což je paráda a nemusíme závidět, ale můžeme si je upéci podobně jako pekly v příběhu.

Varování: Při čtení této knihy doporučuji nebýt hladový :D a ti co milují sladké jako já, dávejte pozor ať Vám netečou sliny ze všech těch dobrot na knížku :D

Knihu vřele doporučuji.

Žánr:
RományPro ženyLiteratura slovenská
Formáty eknihy:EPUB, MOBI
Vydáno:Motýľ
1. vydání originálu:2013
Počet stran:216
ISBN:9788089482825, 978-80-243-7905-0

Knihu hodnotím 5/5.

Žádné komentáře:

Okomentovat