Počet zobrazení stránky

pondělí 1. srpna 2016

S láskou Rosie



" V životě je jen málo věcí jistých, ale jedna podle mě rozhodně- ať uděláš cokoliv, následky si neseš celý život."

Anotace:
Nejlepší přátelé Rosie a Alex se musí vinou osudu rozloučit na neurčito, aniž by si dokázali navzájem přiznat pravdu o svých citech. Jejich přátelství pokračuje dlouhé roky pouze prostřednictvím e-mailů, dopisů a dlouhých telefonních rozhovorů, které si vyměňují přes oceán.

Žijí své vlastní životy a hledají štěstí a " poklad na konci duhy". Přijdou na to, že ho mají na dosah ruky už dávno? Dostane jejich láska druhou šanci?


Vydavatel: MOTTO
EAN: 9788026702467
ISBN: 978-80-267-0246-7
Jazyk: čeština
Počet stran: 448
Vazba: vázaná s pap. potahem s lam. přebalem
Formát: 130 x 200 mm
Rok vydání: 2015



Recenze:
Tuto kniha je jiná, protože celá kniha se skládá z e-mailů, dopisů a telefonních hovorů. Děj knihy vypráví o nerozlučném kamarádství mezi mužem a ženou. Toto kamarádství začalo už v jejich letech kdy se poznali ve škole od té doby jsou nerozluční.
Bohužel Alexův otec dostal novou práci a stěhují se do Bostonu. Alex s Rosie si plánují jak se budou často navštěvovat a až Rosie dostuduje školu, bude se hlásit na univerzitu do Bostonu. Pak už Rosie a Alex budou zase každý den spolu.
Rosie má ve škole ples a pozvala na něj Alexe. Bohužel Alex nesežene v den plesu, let a tak se omlouvá a Rosie musí přijmout nabídku jiného chlapce.
Ples se, ale zvrtnul a Rosie z toho má velký problém. Vše se vyřeší až za pár měsíců kdy se jí narodí holčička Katie.
Po narození holčičky se Alex stává jejím kmotrem. Postupně se za ty léta Alex dvakrát ožení a rozvede, narodí se mu dvě děti a Rosie se také nakonec vdá a bohužel i rozvede.
Najdou nakonec Rosie a Alex k sobě cestu a vyjádří jeden druhému své city?
Názor:
Kniha se čte velmi dobře a rychle. Příběh o Rosie a Alexovi mě velmi bavil a moc jsem jim fandila. Přiznám se, že u konce mi ukápla i slza dojetím.
Vřele knihu doporučuji Všem.
A přiznám se, že jsem ještě neviděla film, který je natočený podle námětu této knihy. Musím to napravit….

Přeji Všem hezký večer a já se jdu dívat na S láskou Rosie :)

Žádné komentáře:

Okomentovat