Počet zobrazení stránky

pondělí 30. října 2017

Palác lží


                                       Palác lží


Kanadská spisovatelka Elle Kennedy vyrostla na předměstí Toronta, kde také na York University získala bakalářský titul z angličtiny. Už od dětství věděla, že se chce jednoho dne stát spisovatelkou, a v době dospívání se na cestu za svým snem vydala.

Její román Omyl dosáhl na žebříček nejprodávanějších románů podle New York Times a Wall Street Journal, román Him, který napsala ve spolupráci se Sarinou Bowen, se umístil na žebříčku nejprodávanějších románů podle USA Today, za román Silent Watch byla nominována na prestižní cenu RITA pro nejlepší autory romancí.

Anotace:

Ella Harperová překonala už spoustu problémů, které jí život přichystal. Je tvrdá, odolná a ochotná udělat, co je potřeba, aby ochránila ty, které miluje. Jenže s tajemstvími, která obklopují jejího otce a přítele, jehož život je nyní v ohrožení, se možná ani Ella nedokáže smířit. Reed Royal je zvyklý ničit všechny překážky, které mu osud staví do cesty. Nyní se to však obrátilo proti němu. Pokud chce zachránit sám sebe i dívku, kterou miluje, musí se postavit trýznivé minulosti a napravit svou pošramocenou pověst. Nikdo nevěří, že Ella dokáže v paláci Royalových přežít. Všichni jsou přesvědčeni, že je Reed zničí. Možná mají pravdu. Ella a Reed musejí společně najít způsob, jak zachránit sebe i svou rodinu, a odhalit všechna tajemství a lži, které se skrývají v paláci rodu Royalových.

Recenze:

"Třetí díl zakončil Royalovskou sérii" 
Na tento díl jsem se strašně moc těšila, zajímalo mě jak celý příběh dopadne. Opět příběh v žádném případě nezklamal, bylo zde více sexu, napětí a násilí.
Ale stejně jako první dva díly mě celá kniha velmi rychle vtáhla do děje a četla se jedním dechem. A ten konec byl přesně tak jak jsem si přála. Byl dokonalý!!!
V tomto díle byla i detektivní zápletka a přiznám se, že jsem od začátku do konce tipovala někoho jiného. A právě proto jsem byla v šoku, když jsem se dozvěděla kdo to byl. Nechci tu nic prozrazovat, těm co knihu ještě nečetli...
Třetí díl, stejně jako dva předchozí strašně moc, moc doporučuji.

Série:

Royalové (3.)

Originální název:

Twisted Palace (2016)

Žánr:
Literatura světováRományPro ženy
Vydáno:Baronet
Počet stran:392
Překlad:Zuzana Ľalíková
Autor obálky:Meljean Brook
Vazba knihy:vázaná
ISBN:978-80-269-0692-6

Knihu hodnotím *****

Žádné komentáře:

Okomentovat