Počet zobrazení stránky

sobota 15. září 2018

Zůstaň



                                               Zůstaň



Životopis

Kanadská spisovatelka Elle Kennedy (*19.1.1982)vyrostla na předměstí Toronta, kde také na York University získala bakalářský titul z angličtiny. Už od dětství věděla, že se chce jednoho dne stát spisovatelkou, a v době dospívání se na cestu za svým snem vydala.

Její román Omyl dosáhl na žebříček nejprodávanějších románů podle New York Times a Wall Street Journal, román Him, který napsala ve spolupráci se Sarinou Bowen, se umístil na žebříčku nejprodávanějších románů podle USA Today, za román Silent Watch byla nominována na prestižní cenu RITA pro nejlepší autory romancí.

Sarina Bowen je autorka USA Today bestselling současné romance a New Adult fikce.
Je autorkou oceněné série The Ivy Years, zasazené uprostřed hokejového týmu na vysoké škole v Connecticutu.

S Elle Kennedy se Sarina stala nositelku ceny Rita Award za jejich HIM, a za jeho pokračování US, stejně jako za WAGs romány.

Sarina má také novou řadu současné romance True North. Také rozvinula nové hokejové romány z Penguin Berkley.

Sarinu baví lyžování, ráda pije ecspreso a příležitostně margaritu. Žije v divočině Nové Anglie, ve vermontských zelených horách se svou rodinou, šesti kuřaty a velkým lyžařským a hokejovým vybavením, víc než je nezbytné.


Anotace

Může se člověk zamilovat do někoho, koho nikdy nepotkal?

Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu – anonymní virtuální asistenční službě – je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Nahlédnout do složek klientů je sice proti pravidlům, je si však téměř jistá, že si každý den píše se svým c
eloživotním idolem a plní mu každé jeho přání. Hailey si stále léčí srdce po nedávném rozchodu, stačí jí proto jen nezávazné flirtování… Jenže pak se se svým klientem musí setkat tváří v tvář a zpanikaří.

Matt Eriksson ví moc dobře, co je to zlomené srdce. Ještě stále se nevzpamatoval z krachu svého manželství, navíc je v týmu jediný, kdo zná strašlivou pravdu: že hokej a dlouhodobé vztahy k sobě nejdou. Sotva se vidí se svými dětmi a jakékoli setkání s bývalou manželkou ho přivádí k šílenství. Jediný člověk, který ho zřejmě chápe, mu navíc nechce ukázat svou tvář.

Naštěstí to není nic, co by lístky na hokejové utkání nevyřešily. Hailey té nabídce nemůže odolat a Matt nemůže odolat Hailey.


Recenze

Wau příběh přečtený za jeden den. Musím říct, že tento příběh, tento díl byl o hodně lepší než ten předchozí. Matt je úžasný chlap a skvělý táta .... opravdu skvělý, takového chlapa by chtěla snad každá žena a ke všemu je to pan VELKÝ HOKEJISTA.
Bylo to nejspíš tím, že tento díl byl vyspělejší, více propracovaný, ale přitom moc hezky vtipně a usměvavě. Hned od začátku se mi příběh líbil a já z něj byla nadšená. Oba hlavní hrdinové byly velmi sympatičtí, prostředí a vedlejší postavy samozřejmě též úžasné a obrovským plusem byly emaily od Pana Pinďoura, které úžasně pobavily.
Už se těším na další díl, už aby to bylo.
Mohu jen chválit a doporučovat...


Série:

WAGs (2.)

Originální název:

Stay (2017)

Žánr:
Romány, Pro ženy
Vydáno:, Baronet
Počet stran:344
Překlad:Zuzana Ľalíková
Autor obálky:Emil Křižka
Vazba knihy:pevná / vázaná
ISBN:
978-80-269-0830-2

Knihu hodnotím 5/5.

Žádné komentáře:

Okomentovat