Počet zobrazení stránky

sobota 8. září 2018

Hodnej kluk


                                  Hodnej kluk



Životopis

Kanadská spisovatelka Elle Kennedy (*19.1.1982)vyrostla na předměstí Toronta, kde také na York University získala bakalářský titul z angličtiny. Už od dětství věděla, že se chce jednoho dne stát spisovatelkou, a v době dospívání se na cestu za svým snem vydala.

Její román Omyl dosáhl na žebříček nejprodávanějších románů podle New York Times a Wall Street Journal, román Him, který napsala ve spolupráci se Sarinou Bowen, se umístil na žebříčku nejprodávanějších románů podle USA Today, za román Silent Watch byla nominována na prestižní cenu RITA pro nejlepší autory romancí.

Sarina Bowen je autorka USA Today bestselling současné romance a New Adult fikce.
Je autorkou oceněné série The Ivy Years, zasazené uprostřed hokejového týmu na vysoké škole v Connecticutu.

S Elle Kennedy se Sarina stala nositelku ceny Rita Award za jejich HIM, a za jeho pokračování US, stejně jako za WAGs romány.

Sarina má také novou řadu současné romance True North. Také rozvinula nové hokejové romány z Penguin Berkley.

Sarinu baví lyžování, ráda pije ecspreso a příležitostně margaritu. Žije v divočině Nové Anglie, ve vermontských zelených horách se svou rodinou, šesti kuřaty a velkým lyžařským a hokejovým vybavením, víc než je nezbytné.

Anotace


Zorganizování bratrovy svatby je pro Jess Canningovou největší výzvou jejího života. Černá ovce rodiny si nemůže selhání dovolit. A nikdo (absolutně nikdo!) se nesmí dozvědět o té obrovské chybě, kterou udělala o jedné slabé chvilce s ženichovým svědkem. Chybě, která se nebude opakovat. Rozhodně ne. Přestože je to ten nejrajcovnější chlap na světě.

Pro Blakea Rileyho je chystaná svatba jako dar z nebes. Jess je hlavní družička a on ženichův svědek. Tak ať hra započne. No a co, že bude muset čelit troše (no tak dobře, spoustě) vzdoru? Jen potřebuje přesvědčit jednu tvrdohlavou blondýnu, že je ve skutečnosti hodnej kluk, i když se špatnou pověstí. Naštěstí jako každý hokejista ví, že když chcete skórovat, musíte se snažit.

Jess má všeho až nad hlavu i bez jednoho hodně sexy a trochu dětinského chlapa. Začne obřad včas i navzdory tomu, že někdo opil babičku? Patří vůbec na svatbu třpytky? A nevadilo by, kdyby družička zavraždila ženichova svědka?


Recenze

Super čtivé, zábavné, romantické a odpočinkové...
Po této knize jsem sáhla, protože jsem nutně potřebovala nějakou romantickou oddechovku.
Od této knihy jsem dostala,  přesně vše co jsem potřebovala. 
Hlavní hrdinka Jess má šmrnc a je velice inteligentní, Blakea krásný chlap, navíc hokejista, rytíř, který bojuje o svojí princeznu. Příběh byl klasický, nebyl zde žádný velký zvrat asi největší zvrat v celé knize byl hádka Blakea a jeho bejvalky.
Kniha se mi i přesto moc líbila a jako oddechovku jí doporučuji.

Série:

WAGs (1.)

Originální název:

Good Boy (2017)

Žánr:
Romány, Pro ženy
Vydáno:, Baronet
více informací...
Počet stran:320
Překlad:Zuzana Ľalíková
Vazba knihy:pevná / vázaná
ISBN:
978-80-269-0786-2

Knihu hodnotím 4/5.

Žádné komentáře:

Okomentovat