Počet zobrazení stránky

úterý 10. ledna 2017

Dítě Bridget Jonesové


Dítě Bridget Jonesové

Helen Fieldingová 

Helen Fieldingová se narodila roku 1959 v malém průmyslovém městečku Morley v hrabství Yorkshire v rodině ředitele místní textilky, její matka byla v domácnosti a starala se o čtyři děti. Helen vystudovala univerzitu v Oxfordu a poté pracovala deset let v televizi - pro BBC například natočila dokumentární seriál o Africe. Vlastní zážitky z afrického pobytu zachytila v roce 1994 ve svém prvním románu Celebrity pro Afriku. Dnes je tato autorka považována za představitelku nové generace spisovatelek, které úspěšně bourají dosavadní stereotypy ženské literatury ve stylu Joanny Trollepe. Obrovský úspěch ji přinesly dva romány s hlavní hrdinkou Bridget Jonesovou, s níž se početné čternářky ztotožnily.

Anotace 

Trhlá a romantická Bridget je zpět! Navíc už dospěla do věku, kdy má poslední šanci otěhotnět. A to by nebyla Bridget, kdyby se jí to nepodařilo! I když všechno neproběhne úplně tak, jak si představovala... Vyslechne si bizarní rady od opilých individuí a „zasloužilých“ matek, zazmatkuje při ultrazvuku či na předporodním kurzu. Stále si hlídá váhu, víno konzumuje s rozumem a mezitím si klade tu nepříjemně trapnou otázku: „Kdo je sakra otec?“


DATUM VYDÁNÍ
21.11.2016
POČET STRAN
272 stran
VAZBA
vázaná s pap. potahem s lam. přebalem
JAZYK
Čeština
NAKLADATEL
XYZ
ISBN
978-80-7505-503-3
EAN
9788075055033
VELIKOST
145x205mm
HMOTNOST
0,447

Recenze

Krásný, vtipný příběh o naší známe hrdince Bridget. Tentokrát se Bridgit dostane do situace kdy znovu potkává muže svého života a s každým se vyspí. Po pár týdnech zjistí, že je těhotná a hledá otce svého dítěte. Bude to Mark nebo Daniel?
Příběh psaný formou deníku se čte velice hezky, v knize se nachází spousty humorných pasáží a každého čtenáře na dlouhý zimní večer pobaví.
Jediný co mě trochu mrzí je, že se film nepodobá knize L V knize jsou Daniel a Mark, ale ve filmu je nový hlavní hrdina. Téma Dítě je mi velice známe jelikož i já momentálně čekám chlapečka tak jak film tak kniha pro mě byla jasná volba J.
Knihu doporučuji ženám, slečnám a hlavně těhulkám …
Kniha má **** z 5 .

Žádné komentáře:

Okomentovat